Tiet ja ympäristö
Esittely Wieska W3T

Pyöräalustaiseen kaivinkoneeseen kauhan tilalle kiinnitetty lana helpottaa kiinteistönhoitoa – Wieska W3T tositoimissa

Kaikille eivät vakiotuotteet riitä, kun töihin halutaan joustavuutta ja tehokkuutta. JPH Group Oy tilasi hankkimaansa Wieskan lanaan normaalin traktorisovitteen sijaan kiinnikkeet pyöräalusteiseen kaivinkoneeseen. Lanalla saadaan näin tehtyä monia töitä tarkasti rakentamisessa ja kiinteistöhoidossa kaivinkoneeseen kiinnitettynä.
Seppo Pentti
Lumikarhe jää hetkeksi liikenteen tielle ja siksi työtä tehdään yleensä aamuyöllä kahden ja viiden välillä. Viimeistään kuudelta työ on lopetettava.

Jari-Pekka Pappinen ja Henry Lahti omistavat JPH Group Oy:n, joka hoitaa tilauksesta erilaisia maanrakennushankkeita, rakennusten pohjia, väylien rakentamista ja kunnostamista – eli tehdään kaikkea, mitä kaivukoneilla ja kuormaajilla voidaan tehdä. Yrityksellä on käytössään myös kuljetus- ja nostokalustoa. Kaluston sopivuutta pohditaan aika ajoin, jotta yrityksen toiminta voidaan pitää notkeana ja samalla tuottaa parasta hyötyä myös asiakkaille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää