Tiet ja ympäristö
Esittely

Ulkotöihin - Nilfisk Outdoor

Nilfisk on monelle tuttu lähinnä siivousvälineistä ja painepesureista. Tanskalainen yritys on nyt ottanut merkittävän askeleen ulkoalueiden puhdistus- ja ylläpitokoneiden markkinoilla. Tuotevalikoima käsittää myös kompaktit kiinteistöhoitokoneet.
City Ranger 3500 on lehtijousitettu alusta, joka on käyttäjien mukaan pneumaattista mukavampi ja kestävämpi. Hytti on erillisjousitettu. Paino ROPS-hytin kanssa on 1 800 kg, jolloin hyötykuormaa jää 1 700 kg. Kytkettävä perävaunupaino voi jarrullisena on enintään 1 800 kg. Koneella on pituutta 4 081 mm.

Perinteinen siivouskoneita ja painepesureita valmistanut yritys otti harppauksen uusille urille vuonna 2011 hankittuaan niin ikään tanskalaisen kiinteistöhoitokonevalmistajan Egholmin sekä saksalaisen Jungon. Nilfisk hamuaa kasvua yritysostojen kautta – yritys ostaa tunnettuja tuotemerkkejä sekä niiden osaamista. Esimerkiksi Nilfisk Alto painepesuri on entinen, Suomessa hyvin tunnettu ja suosittu KEW.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää