Tiet ja ympäristö
Trombia Free

Trombia Free -robottilakaisin Suomesta

Trombia Technologies esitteli Made in Finland -konekiertueen viimeisessä tapahtumassa Vantaalla autonomista sähkötoimista lakaisulaitetta.
Tuomas Anttila
Antti Nikkanen ohjaa Trombie Free -kadunlakaisukonetta kauko-ohjauksella Made in Finland -konekiertueella. Kun koneelle opetetaan lakaistava alue, se pystyy omatoimisesti sen hoitamaan erikseen käskettäessä. Kone pysähtyy, jos jalankulkija kävelee koneen eteen tai liian lähelle konetta. Kone jättää kulkureitilleen puhtaan lakaisujäljen.

Toimitusjohtaja Antti Nikkasen mukaan Trombia Free on ensimmäinen täysin sähköinen ja samalla ns. täystehoinen lakaisukone. Laite kykenee myös autonomiseen toimintaan ilman ohjaajaa. Koneessa käytetään Trombia Technologies'n kolme vuotta sitten lanseeraamaa teknologiaa, jossa perinteisestä imuilmamenetelmästä on luovuttu.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää