Tiet ja ympäristö
Kramer 5040

KH-Koneelta uutuksia talvikunnossapitoon ja työmaille – Kramer 5040 -kuormain ja Arcon Pro -hiekotin

KH-koneet esitteli kaksi uutuutta talvikunnossapitoon: Kramer 5040 kuormaajamallin, joka sijoittuu 2 t kokoluokkaan, ja Arcon Pro -takahiekoittimen.
Timo Rintakoski
Kramer 5040 on 5035:n suurempi ja modernimpi isoveli, jossa on panostettu tilavaan ohjaamoon. Tarjolle tulee kaksi versiota niin korkeuden kuin työhydrauliikan osalta. Ensimmäiset mallit saapuvat Suomeen marraskuussa.

Kramer on täydentänyt kuormainmallistoaan uudella 5040:lla. Kone asettuu 2 tonnin työpainollaan malliston pienimmän 5035 ja 3,5 tonnisen 5050 väliin. Uutuuden myynti on alkanut ja ensimmäiset asiakaskoneet saapuvat Suomeen marraskuussa. Silloin aloitetaan ns. normikorkeuden 2017 mm hytillä varustetulla koneella. Tammikuusta 2021 alkaen saataville tulee 170 mm matalammalla hytillä varustettu versio. Lisäksi valittavana on Powerflow-versio, jossa työhydrauliikan tuotto on 60 litraa minuutissa, kun vakion tuotto on 30 litraa minuutissa. Suomeen tuotavien mallien nopeus on 30 km/h.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää