Tekniikkaa ja tietoa
Siloking Feeding Management

Siloking Feeding Management -verkkopalvelu auttaa appeen lastauksessa ja jakamisessa

Hyvin onnistunut aperuokinta vaatii tarkkuutta niin kalustolta kuin sen käyttäjiltäkin. Appeeseen sekoitettavia ainesosia voi olla kymmenkunta, ja niistä muodostuvia erilaisia reseptejäkin suurilla karjoilla useita. Tarvittavan tiedon hallintaan löytyy ratkaisu pilvipalvelun ja muutaman älykkään komponentin avulla.
Tuomas Anttila
Kun ajettava, hinattava tai kiinteä sekoitin on varustettu Siloking Data -terminaalilla, saadaan kaikki terminaalin tiedot ja toiminnot joko mobiililaitteen tai toisen terminaalin avulla lastauskoneen ohjaamoon.

Tiedonhallinta on nykypäivän teknologisessa kehityksessä erittäin olennainen osa – myös aperuokinnassa. Siloking Feeding Management -verkkopalvelu on yksi esimerkki apesekoitinvalmistajien keinoista tuoda helpotusta tiedonhallintaan. Kyseessä on selaimella käytettävä ohjelmisto, jossa voidaan ruokintasuunnittelun lisäksi hoitaa tiedon siirtäminen kuljettajalle ja seurata rehun ainesosien kulumista. Ohjelmisto on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Siloking Data -terminaalin kanssa, jonka toimintaa esiteltiin jo viime syksynä Siloking eTruck -sekoittimen kokeilun yhteydessä, Koneviestissä 13/2018.

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90 €/kk Kirjaudu sisään
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90 €/kk
Aiheeseen liittyvät artikkelit