Tekniikkaa ja tietoa

Weedscout avuksi - Tunnistatko rikkaruohot?

Bayerin lanseeraama kännykkäso- vellutus ”Weedscout” helpottaa rikkakasvien tunnistamista. Se hyödyntää kännykän kameraa.
Tunnistettavasta rikkakasvista otetaan kuva, joka syvätään automaattisesti (erotetaan taustasta) ja lähetetään Bayerin palvelimelle analysoitavaksi. Vastaus tai ehdotus oikeaksi vastaukseksi napsahtaa takaisin muutamassa hetkessä.

Tunnistettavasta rikkakasvista otetaan kuva, joka syvätään automaattisesti (erotetaan taustasta) ja lähetetään Bayerin palvelimelle analysoitavaksi. Vastaus tai ehdotus oikeaksi vastaukseksi napsahtaa takaisin muutamassa hetkessä. Ohjelma ehdottaa todennäköisintä vastausta, mutta antaa myös listan seuraavista vaihtoehdoista. Käyttäjä joko hyväksyy tai hylkää ehdotuksen. Joistain, mutta ei kaikista rikkakasveista on kirjastossa myös kuva, johon omaa kuvaa voi verrata. Jos oikea lajivalinta löytyy, käyttäjä kuittaa sen ja kuva liitetään omaan kirjastoon. Löytöpaikalle voi myös asettaa karttakoordinaatit ja ohjelmassa on lyhyet kasvupaikka ym. kuvaukset rikkakasvista.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit