Tekniikkaa ja tietoa

Puhdasta otsonikaasulla - Vesi-Otso ja Vesi-Putsi

Suomen noin 500 000 vesikaivosta arviolta noin puolet kärsii erilaisista laatuongelmista. Otsonointi tehoaa kaivoveden mikrobeihin, viruksiin ja leviin nopeasti ilman kemikaaleja. Otsonointilaitteiston koko valitaan tarpeen mukaan ja sitä voidaan käyttää muissakin kohteissa, kuten vesialtaiden, -säiliöiden ja kylpytynnyrien veden puhdistamisessa. Otsonikaasu sopii myös pinttyneiden hajujen poistoon esim. säilytystiloissa, työkoneissa ja ajoneuvoissa.
Noin metrin korkuisen putkiston mittaa voi pidentää, mikäli kaivon vesitila on syvä. Näin vesi saadaan kiertämään kauttaaltaan lähes pohjaa myöten. Jatkoputkiksi käyvät normaalit 50 mm viemäriputket.

Otsonin puhdas tuoksu on tuttu kaikille matonpesijöille ja usein myös ukonilman aiheuttaman sähköpurkauksen yhteydessä. Keinotekoisesti tuotetulla otsonikaasulla voidaan puhdistaa niin vettä kuin ilmaakin. Vettä sillä on puhdistettu jo yli sata vuotta ja nyt myöhemmin autoja, asuntoja ja veneitä – lähinnä tupakansavusta ja homeenhajusta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit