Tekniikkaa ja tietoa

Konerahoituksessa entistä aktiivisempi tarjonta – näin vältät konerahoituksen keskeisimmät sudenkuopat

Koneiden hinnannousu on tuonut yhä uusia vaihtoehtoja konerahoituksiin. Artikkelissa kerrotaan konerahoituksen keskeisistä ominaispiirteistä ja eroista.
Eemeli Linna
Konerahoituksella rahoitetaan paljon puimureita ja niitä käytetään usein myös koneurakoinnissa. Kuvan puimuri on New Holland CH7.70 Crossover hybridipuimuri, josta voi lukea Koneviestistä myöhemmin syksyllä. Kyseinen kone ei liity rahoitusartikkelin sisältöön millään tavalla.

Koneyrittäminen ja maatalous vaativat paljon pääomaa toiminnan mahdollistamiseksi. Koneiden perustehtävä on saada aikaan yritykselle positiivista kassavirtaa ja näin mahdollistaa positiivinen liiketulos. Konerahoitus on lähes aina koneyrittäjille välttämätön yrityksen toiminnan mahdollistaja. Pankit ovat yleisimpiä konerahoituksen myöntäjiä, mutta markkinat ovat murroksessa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää