Tekniikkaa ja tietoa

Luo nyt käyttäjätunnukset koneviesti.fi-sivuille – kaikki vuoden loppuun mennessä kirjautuneet osallistuvat arvontaan

Joko sinulla tilaajana on käyttäjätunnukset Koneviestin nettisivulle? Kestotilaajana saat käyttöösi myös Koneviestin nettisivujen palvelut, joihin kuuluvat mm. arkistohaku sekä KV Konevertailun kaikki tiedot.

Tunnusten luontiin tarvitset vain asiakasnumeron ja postinumeron.

Tee näin:

1. Mene sivulle www.koneviesti.fi ja klikkaa oikeassa yläkulmassa kohtaa ”Kirjaudu”.

2. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja postinumerosi. Asiakasnumeron löydät tilaajalaskulta, lehden takaa osoitetietojen yhteydestä tai soittamalla tilaajapalveluun. Klikkaa jatka.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasana. Hyväksy käyttöehdot ja aktivoi tunnuksesi. Saat sähköpostitse aktivointiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla saat tunnukset käyttöösi.

4. Mene uudestaan sivulle www.koneviesti.fi ja klikkaa oikeassa yläkulmassa kohtaa “Kirjaudu”. Lisää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Paina “Kirjaudu”.

5. Kestotilaajana pääset lukemaan kaikkia haluamasi artikkeleita sekä näköislehtiä ja käyttämään rajattomasti arkistoa ja KV Konevertailua.

Kaikissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tilaajapalveluun puh. 020 413 2277 (arkisin kello 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Kirjaudu nyt! Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo n. 15 €).

Katso alta opasvideo käyttäjätunnusten luomiseen!

Lue lisää