Tapahtumat ja yritykset
Skogsnolia 2019

Pohjois-Ruotsissa järjestetyssä Skogsnolia 2019 -näyttelyssä oli metsäkoneita esillä pienestä suurimpiin.

Neljän vuoden välein Uumajan seudulla pidettävissä Skogsnolia-näyttelyissä esitellään järeämpää metsäkoneistusta kuin viikkoa aikaisemmin Skogs Elmiassa. Tänä vuonna esillä oli laajasti metsäkoneita ja kaksi merkkiäkin palasi harvesterimarkkinoille.
Tommi Hakala
Näyttelyssä oli esillä kolmas Ruotsissa valmistunut Profi 54 -harvesteri, kaksi edellistä on jo toimitettu asiakkaille. Nosturina on nyt Kesla 1611. Näyttelyn yksilössä myös hakkuupää oli Keslan valmistama 20 RHII ProAX. Profin valmistusta jatkaa Uumajan seudulla toimiva Profi Production AB. Suomessa Profia edustaa Vörå Maskin & Traktor Vöyristä.

Skogsnolia 2019 oli tänä vuonna aikaisempia näyttelyitä monipuolisempi. Nyt oli mukana enemmän maataloustraktorikalustoa sekä mönkijöitä. Näyttelystä olikin muodostunut suorastaan ”pohjoisen Elmia” – koneita ja varusteita oli 2,5 km pituisen reitin varrella kaikkeen makuun ja napakasti osastoille sijoitettuina. Näyttelyyn tutustui 11 070 kävijää.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää