Tapahtumat ja yritykset
Moottorisahauksen Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailut

Jukka Perämäki voitti Punkaharjulla moottorisahauksen Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruudet 2019 Metsämuseo Lustossa, Punkaharjulla.

Kesän vaihtelevissa säissä kisailtiin Punkaharjulla kahdesti – perjantaina suomenmestaruudesta, lauantaina taasen pohjoismaidenmestaruudesta. Olkapääleikkauksesta toipuva Jukka Perämäki putsasi palkintopöytää isolla haavilla, mutta norjalaisillekin annettiin yksi mestaruus ja vierailleet virolaiset olivat vahvoja.
Tommi Hakala
Jukka Perämäen kilpailua varjosti toipuminen olka- pääleikkauksesta. Silti hän nakutti perjantaina tasaisen varmasti kaksi lajivoittoa ja 12. Suomenmestaruuden. Viikonlopun kruunasi lauantaina 4 lajivoittoa ja henkilökohtainen Pohjoismaiden mestaruus.

Alkukesä on se aika, jolloin kilpamoottorisahaajat kokoontuvat ratkomaan Suomenmestaruutta. Kilpailut ovat jo pitkään perinteisesti pidetty Suomen Metsämuseo Luston kentällä, johon on rakennettu kiinteät suorituspaikat. Tänä vuonna museo järjesti samanaikaisesti Metku-metsäkulttuuripäivät, joka toi paikalle runsaasti kävijöitä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää