Tapahtumat ja yritykset

Tehoa ja tarkkuutta - Agritechnican lannankäsittely

Agritechnica-näyttelyn lannankäsittelykalustossa ei nähty järisyttävää uutta. Levityskalustossa kuitenkin painottui kaksi kehityssuuntaa – tehon ja levitystarkkuuden parantuminen.
Wienhoffin automaattinen painonsiirtojärjestelmä palkittiin Agritechnicassa hopeamitalilla. Level Tuner säätää koko ajan lietevaunun jousitusta siten, että kuormitus traktorille säilyy tasaisena kuorman painosta riippumatta. Järjestelmä parantaa turvallisuutta tieajossa ja yhdistelmän vetokykyä pellolla. (MT)

Maataloustyökoneiden kehitys näkyy silmiinpistävästi lannankäsittelykalustossa. Kotieläinyksiköiden koon kasvu asettaa yhä suurempia vaatimuksia myös lannan kuljetus- ja levityskaluston tehokkuudelle. Käytännössä tämä näkyy liete- ja kuivalantakaluston jatkuvana koon kasvuna.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää