Tapahtumat ja yritykset

Lannankäsittely kiinnostaa - Nivalan lannankäsittely- ja muokkausnäytös

Nivalassa järjestettiin syyskuussa lanta- ja muokkausnäytös, jossa oli nähtävillä monipuolisesti kalustoa vetoletkulevittimistä kyntöauroihin. Mukaan mahtui mielenkiintoisia uutuuksia, ja tapahtuma keräsikin yhteen runsaasti viljelijöitä ja urakoitsijoita.
KK Modulen lietevaunuihin on uutuutena saatavana päisteautomatiikka. Automatiikka hoitaa kaikki pellolla tarvittavat toiminnot, eli sulkuventtiilien käytön, jakajan pyörittämisen ja multaimen noston yhdellä napin painalluksella. Lisäksi uutena ominaisuutena on määränsäätöautomatiikka, joka säätää levitysmäärää ajonopeudesta riippumatta, erillistä säätöventtiiliä käyttäen.

Nivalan Maliskylässä sijaitsevalla peltolohkolla oli syyskuisena perjantaina normaalia enemmän liikennettä. Nivalan kaupungin maaseutuhallinon järjestämässä tilaisuudessa esiteltiin lähes 20 erilaista lannankäsittely- ja muokkauskonetta. Työnäytökseen tutustui yhteensä noin 700 kävijää, joista pääosa oli viljelijöitä ja urakoitsijoita.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää