Tapahtumat ja yritykset

Maxpo, Hyvinkää - Kauppaa ja sadetta

Joka toinen vuosi järjestettävä Maxpo-näyttely keräsi yhteen maarakennuksen ja ympäristöhoidon ammattilaiset Hyvinkään lentokentälle. Näytteilleasettajien myönteisistä tunnelmista huolimatta syksyinen sää verotti kävijämäärää.

Maxpo 2017 -näyttely järjestettiin jo 17. kerran. Tapahtuman takana on Rakennuskonealan Näyttely -yhdistys, johon kuuluu konekauppiaita ja- vuokraamoja, on perustettu jo 1960-luvulla. Ensimmäinen Maxpo-järjestettiin Keimolassa vuonna 1970. Hyvinkään lentokenttä oli paikkana viidettä kertaa. Kolean kesän jatkoksi myös näyttelypäivien sää oli varsin epävakainen, mikä verotti hieman kävijämäärää. Kolmen päivän aikana vierailijoita oli yhteensä 15 500, mikä on yli tuhat vähemmän kuin edellisellä kerralla. Näytteilleasettajia tosin oli paikalla 276, eli 50 enemmän kuin vuonna 2015. Näyttelyalueen koko oli 60 000 neliömetriä, jossa on kasvua 19 % kahden vuoden takaiseen verrattuna.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi