Tapahtumat ja yritykset

Proforest-metsänäyttely Haapavedellä 5.-6.5.2017 - Keskeisessä Suomessa

Metsäalan isoja erikoisnäyttelyitä järjestetään Suomessa harvoin. Pienempien paikallistapahtumien lisäksi joka toinen vuosi järjestetään FinnMetko ja vuosittain metsänomistajakunnalle suunnatut Metsämessut Helsingissä. Haapavedellä on tartuttu haasteeseen ja päätetty järjestää joka toinen vuosi Proforest-näyttely keväällä.

Haapaveden sijainti Pohjois-Pohjanmaalla mahdollistaa myös pohjoisemman Suomen metsäalan tekijöille ja aiheesta kiinnostuneille hyvän mahdollisuuden tutustua viimeisimpiin metsäalan uutuuksiin. Näyttelyalue on rakennettu talven aikana Aakonmajalle, joka sijaitsee Korkatin urheilualueella, 10 kilometriä Haapaveden keskustasta koilliseen. Näyttelyalue sijoittuu paikalla olevalle asfaltoidulle moottorirata-alueelle ja on siten helppokulkuinen. Pysäköintialueita on kolme, niiden lisäksi on Haapaveden keskustasta etäkuljetus näyttelyalueelle.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää