Tapahtumat ja yritykset
New Holland

New Hollandin ajosilppurit, kanttipaalaimet ja puimureiden kaksi suurinta mallisarjaa valmistetaan Belgiassa – uutta tekniikkaa, pitkät perinteet

New Holland puimureiden valmistushistoria kuvaa hyvin maatalouskonevalmistuksen kehitystä reilun sadan vuoden aikana. Taitavasta ja kekseliäästä paikallisen konevalmistajan tuotteesta on vähitellen kasvanut oman alansa merkittävä ja arvostettu tuotemerkki, josta on yrityskauppojen jälkeen tullut osa kansainvälistä konsernia. Valmistus on koko ajan jatkunut samalla tehdasalueella, mikä kertoo myös osaamisen ja valmistusperinteiden merkityksestä.
Uolevi Oristo
New Hollandin Zedelgemin tehtaalla on 2400 työntekijää. Tehdasalueen pinta-ala on 36 ha, josta puolet on katon alla. Zelgemissä valmistetaan leikkuupuimureita, ajosilppureita ja suurkanttipaalaimia.

New Hollandin keskikoiset ja suuret puimurit, ajosilppurit ja kanttipaalaimet valmistetaan Zedelgemissä Belgiassa. Leon Claeys aloitti puimakoneiden valmistuksen samalla paikalla vuonna 1906.

Keski-Euroopassa tilan puute rajoittaa monesti yrityksen laajentamista, mutta Zedelgemin 36 hehtaarin tehdasala on riittänyt toistaiseksi. Pinta-alasta puolet on katon alla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää