Tapahtumat ja yritykset
Eurofins Expert Services Oy

Eurofins Expert Services Oy:n Vakolan toimipiste tarjoaa monipuolisia mittauspalveluita kotimaisille konevalmistajille – seuraava vaihtoehto olisi kuljettaa tyyppihyväksytettävät koneet Keski-Eurooppaan

Eurofins Expert Services Oy lienee tuttu nimi useimmille Koneviestin lukijoille erilaisten konevertailuiden mittauspalvelujen tuottajana. Esittelemme nyt tarkemmin yrityksen toimintaa ja Vakolan toimipisteen palveluita.
Vakola
Eurofins Expert Services Oy:n Vakolan toimipiste sijaitsee Vihdin Olkkalassa.

Eurofins Expert Services Oy toimii Suomessa kolmessa toimipaikassa: Espoon Otaniemessä, Tampereella ja Vihdin Olkkalassa. Suomessa noin 200 henkilöä työllistävä Eurofins Expert Services Oy on osa alun perin ranskalaista Eurofins Groupia. Eurofins Group on kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa mittauspalveluita ympäri maailmaa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää