Tapahtumat ja yritykset
Samoter 2020

Etelä-Euroopan talouden myötä myös Samoter-näyttelystä odotetaan menestystä – näyttely siirretty toukokuulle Koronaviruksen turvallisuusuhan takia

Joka kolmas vuosi pidettävä Samoter-näyttely piti järjestää 21–25.3. 2020 jo 31. kertaa Italian Veronassa. Koronaviruksen aiheuttaman turvallisuusuhan vuoksi näyttely kuitenkin siirrettiin järjestettäväksi 16–20.5. B2Press-tapahtumassa osa näytteilleasettajista sai mahdollisuuden kertoa kansainväliselle lehdistölle tunnelmistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.
Arto Turpeinen
Edellisen kerran Samoter-näyttely järjestettiin vuonna 2017.

Samoter-näyttely kuului vielä 2000-luvun alkupuolella Euroopan merkittävimpiin rakennuskonenäyttelyihin. Parhaimmillaan Veronassa tuotteitaan esittely yli tuhat näytteilleasettajaa ja vierailijoita oli yli 100 000, mutta vuoden 2009 rahoituskriisi puraisi Italian taloutta rankasti, mikä heijastui myös näyttelyyn. 2014 koettiin pohjakosketus, kun yritysten määrä oli tipahtanut reiluun neljään sataan, myös kävijöiden määrä putosi yli puolella.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää