Tapahtumat ja yritykset
Kelekkamessut 2019

Rovaniemellä 2.-3.112019 järjestetyt Kelekkamessut natisevat liitoksissaan

Rovaniemellä järjestetty Kelekkamessut keräsi jälleen runsaasti kävijöitä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa riitti aiheesta kiinnostuneille yleisölle runsaasti nähtävää – esillä olivat tulevan kauden uutuuskelkat, runsas valikoima varusteita ja jonkin verran myös mönkijöitä. Ensi- esittelynsä saanut ESled-sähkökelkka keräsi paljon huomiota.
Seppo Nykänen
Lauantaina kelekkamessuilla oli tiivis tunnelma.

Rovaniemellä järjestetyt kelkkamessut saivat jälleen asian harrastajat liikkeelle sankoin joukoin. Vierailijamäärässä tehtiin jälleen uusi ennätys, kahden päivän aikana lipun hankkineita oli yhteensä 18 980. Lauantain kävijämäärä 13 352, sai halleissa tunnelma tiivistymään. Nähtävää oli paljon, kelkat ja varusteet oli edellisvuosien tapaan jaettu eri halleihin.

Näytillä oli kelkkojen lisäksi myös mönkijöitä, mutta kuitenkin vain kelkkamaahantuojien osastoilla. Näyttelyssä nähtiin myös maailman ensiesittelyssä Rovaniemellä kehitelty ja pienimuotoiseen tuotantoon edennyt sähkökelkka ESled. Sähköä oli esillä muutoinkin, sillä ulko-osastolla oli esillä itävaltalainen sähkökäyttöinen pulkka Bobsla.

Kauppaakin messuilla tehtiin. Etenkin isot kauppatalot olivat varautuneet runsailla varustevarastoilla. Messut ovatkin mainio tapa tutustua tarjontaan – eri tuotteiden vertailu oli helppoa, kun tavarat olivat saman katoa alla.

Lue lisää