Tapahtumat ja yritykset

Nordbau-näyttely 2018 - Nähtävää moneen makuun

Suomessa hieman tuntemattomampi Nordbau-näyttely järjestettiin jo 63. kerran Saksassa. Tapahtumassa yhdistyvät rakennusalan eri sektorit kuljetustekniikkaan ja puutarhanhoitoon.

Neumunsterissa, Hampurin pohjoispuolella, vuosittain järjestettävä Nordbau on aavistuksen tuntemattomampi näyttely, vaikka kyseessä onkin jo pitkät perinteet omaava tapahtuma. Nordbau ei kuitenkaan ole aivan pieni näyttely, sillä tänä vuonna näytteilleasettajia oli yli 800 13 eri maasta. Näyttelyyn tutustui 63 800 vierailijaa. Kyseessä on Itämeren alueen ja Pohjois-Euroopan suurin rakennusalan näyttely.

Nordbau on erikoinen sekoitus useita eri sektoreita. On ikään kuin samalla 90 000 neliön näyttelyalueella pidettäisiin yhtä aikaa Finnbuid, Maxpo, Lepaa ja Logistiikka-näyttely. Sisätiloissa esitellään runsaasti erilaisia rakennustuotteita aina kattotiilistä lämmitysjärjestelmiin ja työkaluihin. Ulkoalueilla puolestaan voi tutustua monipuolisesti maa- ja viherrakennuksen kalustoon sekä erilaisiin kuljetusratkaisuihin.

Nordbau onkin suhteellisen kompakti, mutta kuitenkin erittäin monipuolinen näyttely. Seuraava Nordbau-messu järjestetään 11.–15.9.2019.

Lisätietoja: www.nordbau.de

 

Lue lisää