Tapahtumat ja yritykset

Mantsinen-nosturit tunnetaan paitsi suorituskyvystään myös energiatehokkuudestaan – Mikko Mantsinen esittelee materiaalinkäsittely­nostureiden tekniikkaa

Matti Turtiainen
Kalustopäällikkö Mikko Mantsinen on perheyhtiön toista sukupolvea. Hän on tullut yrityksen toimintaan jo nuorena miehenä ja käyttänyt itsekin yhtiön koneita.

Liperissä Pohjois-Karjalassa valmistetaan Mantsinen materiaalinkäsittelynostureita, joita käytetään satamissa ja teollisuuslaitoksilla ympäri maailman. Mantsinen Groupin kalustopäällikkö Mikko Mantsinen on ollut yhtiön toiminnassa mukana oikeastaan koko ikänsä ja on itsekin työskennellyt yhtiön tuotteilla. Mantsisen valmistamat nosturit ovat hydraulisia materiaalinkäsittelynostureita, joita yhtiö paitsi myy, käyttää myös itse logistiikkapalveluissaan. Mantsinen hoitaa mm. Stora Enson Uimaharjun tehtaan sekä Metsä Groupin Rauman sahan ja Äänekosken Biotuotetehtaan materiaalinkäsittelyn.

Katso videolta, mitä Mikko Mantsinen kertoo materiaalinkäsittelynostureista!

Lue myös yritysesittely Mantsinen Group on ponnistanut materiaalinkäsittelykoneiden valmistajana metsästä maailmalle – yritystoiminta alkoi halkourakoinnista KV 6/2021!

Lue lisää