Juuri nyt: Tiedätkö, miten maarakennuskoneet ovat saaneet nimensä? Testaa maarakennuskoneiden merkkivisa!

Konekevät 2021 -kuvakilpailun säännöt

Kuvakilpailun järjestää Koneviestiä julkaiseva Viestimedia Oy. Kilpailussa kerätään Koneviestin eri julkaisukanavissa ilmoitettuun teemaan liittyviä valokuvia.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Viestimedia Oy:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailun ensimmäinen vaihe järjestetään 22.4.-11.5.2021 ja loppukilpailu 17.-23.5.2021.

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa osallistujat lähettävät kuvan tai kuvia sekä nimensä ja sähköpostiosoitteensa BCaster-sovelluksen tai osoitteessa www.koneviesti.fi/konekevat olevan sivun kautta. Kuvien lähettäminen on mahdollista vain mobiililaitteilla.

Kuvien lähettäjät vastaavat siitä, että heillä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet lähettämiinsä valokuviin. Viestimedia Oy voi käyttää ja julkaista osallistujien lähettämiä kuvia haluamallaan tavalla ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

Viestimedia Oy ei vastaa BCaster-sovelluksen tai sivun www.koneviesti.fi/konekevat mahdollisen toimimattomuuden aiheuttamista ongelmista kuvien lähettämisessä.

Koneviestin toimitus valitsee lähetetyistä kuvista kymmenen kuvaa loppukilpailuun. Loppukilpailu toteutetaan Koneviestin verkkosivustolla osoitteessa www.koneviesti.fi. Sivustolla järjestetään äänestys voittajien valitsemiseksi.

Loppukilpailun äänestyksessä eniten ääniä keränneen kuvan lähettäjä saa palkinnoksi 91-osaisen Bahcon-hylsysarjan (arvo 99,90 €, alv. 24 %). Toiseksi eniten ja kolmanneksi eniten ääniä saaneiden kuvien lähettäjät saavat kumpikin palkinnoksi auton istuinsuojan (arvo 27,50 €, alv. 24 %). Viestimedia Oy maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille loppukilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailuun osallistujien tietoja voidaan käyttää markkinointiin Viestimedia Oy:n tietosuojalausekkeen mukaisesti. Lisätietoja saa osoitteesta www.viestimedia.fi/tietosuoja.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Viestimedia Oy:n päätöksiä. Viestimedia Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.