Rakentaminen ja energia

Kellfri VK-700 -traktorihalkaisija on edullinen pöllien halkoja

Kun talo lämpiää klapeilla, niin polttopuiden tekoon tarvitaan kunnon vehkeet. Ylisuuret pöllit eivät kuitenkaan mahdu normaaleihin halkomakoneisiin, vaan ne pitää käsitellä erikseen. Kellfrin halkaisulaite tarjoaa kohtuuhintaisen vaihtoehdon näiden pöllien käsittelyyn.
Vaakaterä voidaan asentaa ilman työkaluja kahteen asentoon puun paksuuden mukaan. Hieman etukenossa oleva pystyhalkaisuterä puree puuhun hyvin, vaakaterä on kuin laskeutuva siipi, puut halkeavat hyvin erilleen, eikä kiilautumista esiinny. Paksu puu liukuu vaakaterän yli haljeten kahteen osaan.

Kone toimitettiin trukkilavalla jalat, nostokarttu, jatkopöytä ja pituudensäätötanko teräsvanteella sidottuna sekä pulttipussi teipattuna koneen kylkeen. Varsinaista kokoamisohjeita ei koneen mukana tullut, mutta kolmisivuisen suomenkielisen käyttö- ja turvallisuusohjeen kuvan ja maalaisjärjen avulla kokoaminen oli varsin yksinkertainen toimenpide.

 

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää