Rakentaminen ja energia

Lisää kuvamateriaalia konehallin rakennusprojektista

Hallin takaseinälle rakennettiin varmuudeksi yksi liukuovi. Oven avaamalla voi vaikka tarvittaessa kuivata hallin sisällä säkeissä olevia polttopuita, sillä ilma liikkuu yleensä peltoaukealta reippaasti hallin suuntaan.

Saarijärveläinen Jukka Iso-Ahola rakensi kone- ja varastohallin omasta puusta sahautetusta, lujuusluokitetusta ja mitallistetusta kuuden tuuman lankusta. Puurunkoisen hallin pohjamitat ovat 12 x 20 metriä, johon tukkipuuta meni noin 60m3. Rakenteessa pyrittiin yksinkertaisuuteen sekä siihen, että halli palvelee useampaa eri käyttötarkoitusta. Osa töistä tehtiin itse, osassa, kuten lattian valussa käytettiin siihen erikoistuneen yrityksen palveluita. Katso lisäkuvat rakennusprojektista!

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää