Rakentaminen ja energia

Kasvava tuotanto vaatii lämpöä - Megawatin maatila

Maatilojen kasvattaessa tuotantoaan tarvitaan tuotantosuunnasta riippuen usein myös lisää lämpöä. Ison maatilan lämpöverkosto alkaa vertautua parhaimmillaan pienen kirkonkylän vastaavaan. Kauhavalla HH Jalasto Oy:n tilalla siirryttiin lämmitystehossa jo megawattiluokkaan. Nyt tehoa riittää niin tuotantorakennuksiin kuin viljankuivaukseenkin.
Kattila on hyvin eristetty, esittelee Hannu Ala-Talkkari. Korkeutta komeudella on 2,7 metriä.

Kauhavalla sijaitseva Kirsi ja Hermanni Huhtalan pyörittämä HH Jalasto Oy:n maatila on kasvava ja kehittyvä kotieläintila. Parasta aikaa käynnissä on tuotantosuunnan justeeraus – naudanlihantuotantoa vähennetään ja kananmunatuotantoa lisätään. Luomukanaloita on tällä hetkellä kolme ja tulevaisuudessa mahdollisesti ainakin yksi kanala rakennetaan lisää.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää