Rakentaminen ja energia

Antti siirtyi pilveen - Ultima-etähallinta

Kolme teetä – eli tehokkuus, toiminnallisuus ja taloudellisuus olivat MTY Sippolan suunnitteluperusteita, kun uuden kuivaamon rakenteita mietittiin. Insinööri-isännille oli selvää myös, että uutta tekniikkaa hyödynnettäisiin mahdollisimman paljon.
MTY Sippolan kuivaamo on sijoitettu luontaiseen rinnemaastoon, jolloin peruuttaminen kippauspaikalle helpottuu. Koneikon (713 hl), 1 600 kW:n biouunin ja suuren siilotilavuuden (789 + 807 m3) yhdistelmänä kyse on pitkään tulevaisuuteen suunnatusta investoinnista.

Kuivaamon kestoiän on oltava vuosikymmeniä, joten investointia harkittiin huolella. Vanhalla kuivaamolla oli palveluvuosia jo yli 40, joten tehon tarve oli kasvanut. Koska tilalla on kaksi toiminta-aluetta, joiden etäisyys on kymmeniä kilometrejä, oli myös etähallinnan tarve ilmeinen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää