Rakentaminen ja energia

Tutkimusnavetta tulevaisuuden tarpeisiin - Maitotalouden tutkimuskeskus Kanadan Ontariossa

Guelphin yliopisto on lypsykarjatalouden tutkimuksessa ajan hermolla. Jotta tutkimusolosuhteet vastaisivat kehittyvien maitotilojen olosuhteita, rakennettiin Eloraan uusi 25 miljoonan Kanadan dollarin (noin 17 milj.) tutkimusnavetta.
Ruokintakokeita varten rehukeittiössä on kaksi Valmetalin kiinteää lapasekoitintyypistä seosrehumikseriä. Säilörehut kuljetetaan näihin apesekoittimiin seosrehuvaunulla tai -kuorma-autolla. Seosrehureseptit sekoitetaan manuaalisesti ruokintakokeiden vaatimusten mukaan.

Syyskuussa 2015 käyttöön otettu tutkimusnavetta on Guelphin yliopiston ja Ontarion maidontuottajajärjestön yhteishanke. Ontarion Elorassa sijaitseva Livestock Research and Innovation Centre rakensi uudet tilat tutkimusta ja innovaatioiden testaamista varten tuottaakseen ajantasaista tietoa jatkuvasti tehostuvaan lypsykarjatalouteen. Eloran tutkimuskeskuksessa sijaitsevat myös lihakarja- kasvi- ja maaperätutkimustilat.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi