Rakentaminen ja energia
Bio Mobitek

Bio Mobitekin lämpökontti on helppo tapa uusia vanha lämpökeskus – kontin asennus käy näppärästi kytkemällä osat yhteen ja aloittamalla lämmitys

Lämpökontti on kätevä vaihtoehto biopolttoaineilla lämmittäville. Lisävarusteilla yhden polttoainevaraston järjestelmää voidaan laajentaa sivuvirtoja polttavaksi. Tällöin lämpölaitokselle saadaan lisää kustannustehokasta käyttöä.
Seppo Pentti
Siisti lämpökontti vanhan lämpölaitoksen vieressä on melko huomaamaton. Uuden laitoksen ominaisuudet parantavat kotieläintilan hygieniaa ja alentavat tuotantokustannuksia. Taustalla näkyy vanhan laitoksen rakenteita.

Säkylään, Tiina ja Jouni Ilolan tilalle hankittiin 620 kW:n lämpökontti, kun vanha paalien polttolaitos alkoi rapistua. Tilalla on 25 000 broileriemoa ja 2 000 kukkoa. Tilalla tuotetaan munia, joista toisaalla haudotaan broilereita. Halutun lämpöinen munittamo on ehdottoman tärkeä.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää