Rakentaminen ja energia
Esittely Palax X-Aim

Älyä pilkekoneeseen Palax X-Aim -mittaus- ja säätöjärjestelmällä – X-Aim kerää tietoa koneen toiminnasta hyödyntäen sitä työskentelyn eri vaiheissa

Tiedonkeruu ja automaatio etenee kaikilla konealoilla – myös pilkekoneissa. Palaxin kehittämä X-Aim-järjestelmä tarjoaa selviä etuja laadukkaan pilkkeen valmistajille.
Tommi Hakala
Pilkekoneen käyttäjällä on paljon tehtäviä työskentelyn aikana. Nyt Palax tarjoaa helpotusta työskentelyyn, sillä X-Aim-järjestelmä hoitaa osan tarvittavista säädöistä.

Nykyisin TP Silva Oy:n Ylistaron tehtaana toimivan, aikaisemmin Ylistaron Terästakomo Oy:nä tunnetun konepajan pilkekonetuotemerkki Palax on yksi suurista. Markkina-alue on laaja, aina Australiaa myöden. Suomessa Palaxia edustaa Hankkija Oy. Mallisto kattaa nykyisin kolme sirkkelikatkaisuun perustuvaa C-mallia ja kolme teräketjukatkaisullista D-mallia. Molemmista tuoteryhmistä ovat pienimmät mallit (D270 Active ja C700 Combi) jääneet pois. Halkaisukoneeksi on tarjolla saman konsernin yhteistuote, eli X1100.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää