Rakentaminen ja energia
Kokeilu

Naarva H60 Mobile on väkivahva hydraulihalkoja, jossa on rutkasti halkaisuvoimaa – trailerialustalle asennettu halkoja siirtyy kätevästi paikasta toiseen

Kaatotuomion saaneet piha- ja puistopuut ovat yleensä isoja ja niiden jatkokäsittely on useimmiten konstikasta. Naarva H60 Mobile -pilkkoja tuo helpon ratkaisun ongelmaan, kun riittävä määrä halkaisuvoimaa siirtyy pyörillä ketterästi tontille.
Matti Turtiainen
Naarva H60 Mobile on kätevästi paikasta toiseen siirtyvä halkoja, jolle löytyy töitä piha- ja puistopuiden pienimisessä.

Kevät tuo tonteille paitsi muurarit ja maalarit usein myös pihapuiden kaatajat. Järeät ja useimmiten varsin oksaiset puut ovat haasteellisia paitsi kaatajalle myös pilkkojalle. Monissa tapauksissahan piha- ja puistopuut päätyvät nimenomaan polttopuiksi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää