Rakentaminen ja energia

Konehalli kierrätysmateriaaleista, osa 3: Konehallin liukuovet on helppo valmistaa itse

Hallin rakentamisen edetessä tuli eteen ovien rakentaminen. Eri vaihtoehtoja miettiessä liukuovet tuntuivat parhaalta vaihtoehdolta. Ne pystyisi tekemään lähes täysin itse tai niin kuin itse asian ratkaisin – yhteistyössä kirvesmiehen kanssa.
Heikki Haapakoski
Oveen tulevan teräsrungon ei tarvitse olla tämän raskastekoisempi. Teräskehikko, siihen kiinnitettävät vaakapuut ja niihin naulattava lautaverhous muodostavat yhdessä lujan ja vääntöjäykän oven.

Hallin rakentamisen oli edennyt suureksi osin erilaisten viimeistelytöiden vaiheeseen ja silloin eteen tuli ovien rakentaminen. Eri vaihtoehtoja miettiessä liukuovet valikoituivat lopulta toteutettavaksi.

Niiden tärkein etu oli, että ne pystyisi tekemään lähes täysin itse. Tosin omalla kohdalla rakensin ne kirvesmiehen kanssa kahdestaan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää