Rakentaminen ja energia
Esittely Hakki Pilke 55 Pro

Hakki Pilke 55 Pro -klapikone on kehitetty järeiden puiden käsittelyyn – malli sai välittömästi maailmanlaajuista kysyntää

Maailmanlaajuisilla klapikonemarkkinoilla suomalaiset valmistajat ovat vahvoja laatutuotteiden tekijöitä – ja tulevat olemaan jatkossakin. Tästä on hyvänä esimerkkinä uusi Hakki Pilke 55 Pro -pilkekonemalli, joka on kehitetty järeiden puiden käsittelyyn.
Tommi Hakala
Haapajärvellä klapikoneita valmistava TP Silva Oy ja sen tuotemerkki Hakki Pilke panostavat entistä enemmän vientimarkkinoiden tuotevalikoimaan. Sen tuloksena on nyt esitelty 55 Pro -malli, jossa on useita uusia ratkaisuja järeiden pölkkyjen pilkontaan. Ensimmäiset 15 konetta on jo myyty eri puolille maapalloa.

Markkinoiden tarpeet olivat lähtökohtana entistä suuremman pilkekoneen toteuttamiselle. ”Kun 55 Pro esiteltiin webinaarissa, tuli yli 100 tarjouspyyntöä ensimmäisenä kuukautena lanseerauksesta eri puolilta maailmaa. Nyt ensimmäiset 15 konetta on myyty, kaikki vientiin. Seuraavat vapaat koneet valmistuvat syyskuun erästä. Tämä nollasarjalainen on menossa Puolaan, muut myydyt koneet muun muassa Uuteen Seelantiin ja Keski-Eurooppaan”, kertoo Hakki Pilke -tuotteiden myyntipäällikkö Veijo Kontro.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää