Rakentaminen ja energia
Hailo G60

Hailo G60 -rakennustelineet tuovat työturvaa sisätiloihin ja tasaisille alustoille – kevyillä ja helposti liikuteltavilla telineillä ulottuu yli 4 metriin saakka

Kesämökille piti asentaa ledivalonauha kurkihirteen 3,5 metrin korkeuteen viiden metrin matkalle. Äiti ehdotti pirtin pöydän päälle laitettuja A-tikkaita. Minä ostin rakennustelineen.
Tapio Vesterinen
Päätytikkaita voidaan käyttää sekä A-tikkaina, joilla ulottuu noin kolmeen metriin että alumiinitikkaina, joilla ulottuu reiluun neljään metriin. Matalissa tiloissa työtaso voidaan asentaa myös A-tikkaiden väliin.

Rakennustelineille on usein käyttöä maatilaympäristössä. Todelliseen ammattikäyttöön suunnitellut rakennustelineet ovat kuitenkin hyvin kalliita – tuhansien eurojen investointi ei tunnu järkevältä, ellei edessä ole kuukausia tai vuosia kestävä satojen tuhansien tai miljoonien rakennusprojekti.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää