Rakentaminen ja energia
Taifun- ja Storm-pölynpoistojärjestelmät

Mepu Oy panostaa pölynhallintaan Taifun- ja Storm-pölynpoistojärjestelmillä

Viljankäsittelyssä väistämättä syntyvä pöly heikentää työmukavuutta, voi aiheuttaa terveyshaittoja ja kasvattaa paloriskiä. Pölyltä voidaan suojautua asianmukaisella vaatetuksella ja suojaimilla, mutta vielä tehokkaampaa olisi vähentää pölyn syntymistä ja poistaa se mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Mepun pölynhallintajärjestelmät voidaan asentaa uuteen tai jo käytössä olevaan kuivaamoon.
Uolevi Oristo
Imukanavat on asennettu kaatokuilun sivu- ja takaseinille vajaan metrin ritilän pinnan yläpuolelle. Kanavia asennetaan peräkkäin tarpeellinen määrä.

Viljan pölyäminen yhdistetään yleensä aina ensimmäiseksi viljan puintiin. Avopuimureita ajaneet muistavat ohranpuinnin ilon helteisellä kelillä. Onneksi puimureiden ohjaamot ovat parantaneet kuljettajan työolosuhteita merkittävästi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää