Rakentaminen ja energia

Linnarannan kuivuri on tehty puusta – viljapölyt kuriin omilla ratkaisuilla

Jussi Linnarannan kuivurin suunnittelun lähtökohtana oli monipuolisuus. Kuivaamo on iso investointi, minkä vuoksi sen tulee mukautua myös tulevaisuuden tarpeisiin. Rakennuskustannukset pidettiin kurissa hyödyntämällä samalla paikalla sijainneen tuotantorakennuksen rakenteita ja omaa työtä. Kätevät pölynsidontaratkaisut parantavat työympäristöä ja paloturvallisuutta.
Uolevi Oristo
Linnarannan kuivaamossa on hyödynnetty vanhan kanalan perustuksia ja seinärakenteita. Rakennus sopii hyvin perinteisen maalaistalon pihapiiriin.

Jussi Linnaranta päätti rakentaa uuden kuivurinsa pihapiirissä olleen kanalan tilalle. Talousmiehenä hän päätti hyödyntää vanhoja rakenteita mahdollisimman paljon. Tavoitteena oli tehdä niin paljon oman perheen voimin, kuin muut työt, lämpöyrittäjyys sekä luottamustehtävät antaisivat myöden.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää