Rakentaminen ja energia
Kokeilu Hakki Pilke HH110

Pölkynnostimella ja purkupöydällä varustettu Hakki Pilke HH110 -halkaisukone tarjoaa kevyempää ja turvallisempaa halontekoa

Järeistä pölkyistä valmistetut metrin mittaiset halot ovat kuuluneet pitkään polttopuuvalikoimaan. Vaikka valmiiksi katkotut pilkkeet ovat vallanneet lähes kokonaan myyntipuumarkkinat, on metristen halkojenkin tekijöitä edelleen. Hakki Pilke HH110 tarjoaa yhden vaihtoehdon niiden tekemiseen.
Tommi Hakala
Kevätkesän halkosavotat ovat usean pihapiirin piristäjiä. Valmiiden pilkkeiden teon lisäksi monella pihalla tehdään myös perinteistä metrin halkoa. Siihen käyttöön Hakki Pilke tarjoaa nyt uusimmat turvamääräykset täyttävää HH110 -hydraulihalkojaa.

Hakki Pilke -mallistossa on muiden valmistajien tavoin aina ollut traktori- tai paikallismoottorikäyttöinen metrin haloille tarkoitettu halkaisukone. Yleisimmin nämä koneet ovat olleet traktorin nostolaitteisiin pitkittäin sijoittuvia, tai kuljetuspyörästön päälle valmistettuja mobiiliversioita. Nyt Hakki Pilke -mallistoon on lisätty poikittain traktorin perään sijoitettava HH110 -halkaisukone, jossa on keskieurooppalaiseen tyyliin myös pölkynnostin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää