Juuri nyt: Suuri kurottajavertailu avaa 7 koneen ominaisuuksia ja antaa näkökohtia valintaan. Lue lisää!
Mediamyynti

Mediatiedot

Ainutlaatuinen lehti, ainutlaatuinen lukijasuhde

Koneviesti on koneiden ammattilaisten ja aktiiviharrastajien lehti. Tyypillinen lukija on keski-ikäinen, hyvätuloinen ammattilainen, jolla on erittäin tiivis suhde lehteensä. Enemmistö lukijoista on pää- tai sivutoimisia yrittäjiä.

Koneviesti testaa, vertaa ja esittelee traktoreita, työkoneita ja ajoneuvoja, joita käytetään maa- ja metsätaloudessa sekä maanrakennuksessa ja ympäristönhoidossa. Toimittajamme ja ammatikseen koneita käyttävät testikuljettajamme perehtyvät käytännön olosuhteissa koneiden käyttöön, huoltoon ja korjaukseen.

Mainonta on oleellinen osa Koneviestin sisältöä ja lukijat suhtautuvat siihen erittäin myönteisesti. Ilmoituksia pitää hyödyllisinä 82 % lukijoista. Mainonnan huomioarvoja nostaa lehden tarkka lukeminen ja palaaminen sen sisältöön monta kertaa. Verkkosivuston mainospaikat on toteutettu asiakkaiden toiveita kuunnellen, ja mainoskoot mukautuvat hyvin mobiiliin. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden myös videosisältöihin.

Koneviesti on ohittamaton media, kun etsit lehteä, jossa iso lukijamäärä yhdistyy selkeään lukijaprofiiliin ja raskaan sarjan ostokykyyn.

Lukijamäärä ja kokonaistavoittavuus

Koneviestin lukijamäärä on 150 000 ja kokonaistavoittavuus verkko mukaanlukien 181 000 (KMT 2021).

Lisätietoja

Mediakirja 2022

Mediafakta 2022

Mediabook 2022 (ENG)

Crossmediabok 2022 (SWE)