Asiakaspalvelu

Koneviesti-lehti

18 kertaa vuodessa ilmestyvässä Koneviestissä on yhteensä yli 2 000 sivua monipuolista ja puolueetonta tietoa koneista ja tekniikasta, huollosta, korjauksesta, urakoinnista sekä rakentamisesta.

Lue Koneviestiä haluamasi tavalla tai välineellä. Koneviestin voit tilata painettuna lehtenä tai sähköisenä näköislehtenä. Painetun lehden saat tilattua joko automaattisesi päättyvänä määräaikaisena tilauksena tai kätevänä kestotilauksena, johon kuuluu myös maksullisten artikkelien sekä näköislehden ja arkiston lukuoikeus. Sähköisen näköislehden tilaukseen sisältyy verkkopalvelun rajaton lukuoikeus ja sen voi tilata joko kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena. 

Tutustu Koneviestin tilausvaihtoehtoihin

Kestotilaajan edut vuonna 2021

Kestotilaajana saat lehden kotiisi kannettuna, eikä tilauksen uusimisesta tarvitse huolehtia, sillä kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat. Kestotilaajana luet lehtesi Koneviestin verkkopalvelusta pöytäkoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta – ​milloin ja missä vaan. Kestotilaus laskutetaan sovituin laskutusvälein. Voit myös halutessasi muuttaa seuraavan laskutusjakson pituutta ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Kestotilaajan etuja ovat:​

  • edullisempi tilaushinta kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta
  • rajaton lukuoikeus kaikkiin koneviesti.fi:ssä oleviin maksullisiin sähköisiin palveluihin eli artikkeleihin, näköislehtiin ja arkistoihin sekä Konevertailun rajaton käyttöoikeus
  • painetun lehden osana neljä kertaa vuodessa julkaistava bioenergia-alan ykkösjulkaisu, BioEnergia, joka käsittelee bio- ja kierrätyspolttoaineiden tuotantoa, energian tuotantoa ja -kilpailukykyä sekä ympäristövaikutuksia ja alan yrittäjyyttä
  • painetun lehden osana kuusi kertaa vuodessa julkaistava Koneklassikot -julkaisu, käsittelee viime vuosituhannella valmistettuja traktoreita ja työkoneita, jotka edelleen ovat töissä tai harrastekoneina.
  • 2 maksutonta rivi-ilmoitusta (maksimissaan 5 riviä / ilmoitus)  vuoden aikana painetun Koneviestin Lukijan kauppapaikalle.
  • Koneviestin seinäkalenteri joulukuussa
  • automaattinen osallistuminen vuosittaiseen Suurarvontaan. Arvonnan säännöt.

Koneviestin verkkopalvelu eli sähköiset palvelut

Artikkelit koneviesti.fi:ssä

Lähes kaikki painetuissa Koneviesteissä olevat jutut julkaistaan myös koneviesti.fi-verkkosivustolla. Aihealueet-osiossa olevista jutuista kirjautumattomille lukijoille esitetään ainoastaan kooste jutun sisällöstä. Tässä osiossa olevien juttujen lukeminen kokonaisuudessaan edellyttää sivustolle kirjautumista.

Lukeaksesi artikkelit kokonaan sinulla tulee olla lukemiseen oikeuttava tilaus ja sinun tulee kirjautua sivustolle

Koneviestin näköislehti

Koneviestin näköislehteä lukeaksesi sinulla täytyy olla lukemiseen oikeuttava tilaus sekä verkkopalvelun käyttäjätunnukset. 

Näköislehteä voit lukea tietokoneen selaimella. Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erikseen ladattavan sovelluksen. Voit ladata sovelluksen Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellusten lataaminen on maksutonta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.

Koneviestin arkistot

Koneviestin arkistoja pääset käyttämään koneviesti.fi-verkkosivuston hakutoiminnon kautta. Verkossa olevista arkistoista löytyvät kaikki Koneviestissä julkaistut artikkelit vuodesta 1999 eteenpäin. Vanhemmista arkistoista (1999-2005) voit etsiä juttuja sanahaulla tai ilmestymispäivän perusteella, uusimmassa arkistossa (1/2006 alkaen) voit tehdä hakuja myös aihealueen, juttutyypin tai lehden numeron perusteella.

Arkistojen käyttö edellyttää niiden lukemiseen oikeuttavaa tilausta ja sinun tulee kirjautua sivustolle

Omat tiedot

Omat tiedot -osiosta löydät asiakkuuteesi sekä tilauksiisi liittyviä tietoja, joita voit myös muokata kätevästi verkossa. Omissa tiedoissa voit:

  • muokata käyttäjätunnustasi, salasanaasi, yhteystietojasi ja antamiasi suostumuksia
  • tehdä tilapäisen tai vakituisen osoitteenmuutoksen
  • keskeyttää painetun lehden jakelun tilapäisesti.

Nähdäksesi omat tietosi sinun tulee kirjautua sivustolle

Vastuu sisällön toimittamisesta

Koneviesti toimitetaan force majeure -varauksin (lakko, tuontannolliset häiriöt yms.). Koneviesti ei suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta jääneistä lehdistä. Koneviesti ei edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai lehden toimittamatta tai ilmestymättä jättämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja.