Asiakaspalvelu

Koneviesti-lehti

18 kertaa vuodessa ilmestyvässä Koneviestissä on yhteensä yli 2 000 sivua monipuolista ja puolueetonta tietoa koneista ja tekniikasta, huollosta, korjauksesta, urakoinnista sekä rakentamisesta.

Lue Koneviestiä haluamasi tavalla tai välineellä. Koneviestin voit tilata painettuna lehtenä tai sähköisenä näköislehtenä. Painetun lehden saat tilattua joko automaattisesi päättyvänä määräaikaisena tilauksena tai kätevänä kestotilauksena, johon kuuluu myös maksullisten artikkelien sekä näköislehden ja arkiston lukuoikeus. Sähköisen näköislehden tilaukseen sisältyy verkkopalvelun rajaton lukuoikeus ja sen voi tilata joko kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena. 

Tutustu Koneviestin tilausvaihtoehtoihin

Kestotilaajan edut vuonna 2019

Kestotilaajana saat lehden kotiisi kannettuna, eikä tilauksen uusimisesta tarvitse huolehtia, sillä kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat. Kestotilaajana luet lehtesi Koneviestin verkkopalvelusta pöytäkoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta – ​milloin ja missä vaan. Kestotilaus laskutetaan sovituin laskutusvälein. Voit myös halutessasi muuttaa seuraavan laskutusjakson pituutta ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Kestotilaajan etuja ovat:​

 • edullisempi tilaushinta kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta
 • rajaton lukuoikeus kaikkiin koneviesti.fi:ssä oleviin maksullisiin sähköisiin palveluihin eli artikkeleihin, näköislehtiin ja arkistoihin sekä Konevertailun rajaton käyttöoikeus
 • painetun lehden osana neljä kertaa vuodessa julkaistava bioenergia-alan ykkösjulkaisu, BioEnergia, joka käsittelee bio- ja kierrätyspolttoaineiden tuotantoa, energian tuotantoa ja -kilpailukykyä sekä ympäristövaikutuksia ja alan yrittäjyyttä
 • 2 maksutonta rivi-ilmoitusta (maksimissaan 5 riviä / ilmoitus)  vuoden aikana painetun Koneviestin Lukijan kauppapaikalle.
 • automaattinen osallistuminen vuosittaiseen Suurarvontaan.

Koneviestin verkkopalvelu eli sähköiset palvelut

Artikkelit koneviesti.fi:ssä

Lähes kaikki painetuissa Koneviesteissä olevat jutut julkaistaan myös koneviesti.fi-verkkosivustolla. Aihealueet-osiossa olevista jutuista kirjautumattomille lukijoille esitetään ainoastaan kooste jutun sisällöstä. Tässä osiossa olevien juttujen lukeminen kokonaisuudessaan edellyttää sivustolle kirjautumista.

Lukeaksesi artikkelit kokonaan sinulla tulee olla lukemiseen oikeuttava tilaus ja sinun tulee kirjautua sivustolle

Koneviestin näköislehti

Koneviestin näköislehteä lukeaksesi sinulla täytyy olla lukemiseen oikeuttava tilaus sekä verkkopalvelun käyttäjätunnukset. 

Näköislehteä voit lukea tietokoneen selaimella. Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erikseen ladattavan sovelluksen. Voit ladata sovelluksen Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellusten lataaminen on maksutonta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.

Koneviestin arkistot

Koneviestin arkistoja pääset käyttämään koneviesti.fi-verkkosivuston hakutoiminnon kautta. Verkossa olevista arkistoista löytyvät kaikki Koneviestissä julkaistut artikkelit vuodesta 1999 eteenpäin. Vanhemmista arkistoista (1999-2005 sekä 2006-2015) voit etsiä juttuja sanahaulla tai ilmestymispäivän perusteella, uusimmassa arkistossa (10/2015 alkaen) voit tehdä hakuja myös aihealueen, juttutyypin tai lehden numeron perusteella.

Arkistojen käyttö edellyttää niiden lukemiseen oikeuttavaa tilausta ja sinun tulee kirjautua sivustolle

Omat tiedot

Omat tiedot -osiosta löydät asiakkuuteesi sekä tilauksiisi liittyviä tietoja, joita voit myös muokata kätevästi verkossa. Omissa tiedoissa voit:

 • muokata käyttäjätunnustasi, salasanaasi, yhteystietojasi ja antamiasi suostumuksia
 • tehdä tilapäisen tai vakituisen osoitteenmuutoksen
 • keskeyttää painetun lehden jakelun tilapäisesti.

Nähdäksesi omat tietosi sinun tulee kirjautua sivustolle

Vastuu sisällön toimittamisesta

Koneviesti toimitetaan force majeure -varauksin (lakko, tuontannolliset häiriöt yms.). Koneviesti ei suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta jääneistä lehdistä. Koneviesti ei edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai lehden toimittamatta tai ilmestymättä jättämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

Arvonnat, arvonnan säännöt ja voittajat

Suurarvonta 2019

Viestilehdet Oy järjestää vuosittain suurarvonnan, jonka palkintona vuonna 2019 on Hyundai Tucson 1.6 T-GDI (177 hv) 4WD 7DCT Style, neliveto automaatti -henkilöauto, jonka arvo on n. 47 000,00 euroa.

 

Arvonnan säännöt

Viestilehdet Oy järjestää Suurarvonnan, jonka palkintona on Hyundai Tucson 1.6 T-GDI (177 hv) 4WD 7DCT Style, neliveto automaatti -henkilöauto, arvo n. 47 000,00 €. (sis. autovero + toimituskulut 600 € + talvirengaspaketti 2450 €). Palkinnon kuva, ilmoitetut varusteet ja tarkka hinta perustuvat materiaalin tuotantohetkellä saatavana oleviin tietoihin. Viestilehdet Oy valitsee Hyundai Tucson -palkintoauton arvontahetken tuotevalikoimasta. Kuvan auto erikoisvarustein. Arvonta suoritetaan 10.12.2019 ja siihen osallistuvat kaikki arvontahetkellä voimassaolevien Viestilehdet Oy:n lehtitilausten maksajat sekä kaikki 30.11.2019 mennessä saapuneet arvontaan oikeuttavat vastaukset. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajaan otetaan yhteys henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan tulos julkaisemissaan lehdissä ja sähköisissä tuotteissa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.


Koneviestin messukiertuearvonta 2019

Viestilehdet Oy järjestää vuoden 2019 aikana arvonnan messuosastoillaan, jonka palkintona on Can-Am Traxter PRO HD10 T1b -mönkijä. Palkinnon arvo on 23 490 € (sis. alv). Palkinnon kuva, ilmoitetut varusteet ja tarkka hinta perustuvat materiaalin tuotantohetken tietoihin.

* Palkinnon väri on vuoden 2019 Hyper Silver -hopea, kuvan kone 2018 väreissä.

Arvonnan säännöt

Arvonta suoritetaan 22.11.2019, ja siihen osallistuvat kaikki 18.11.2019 mennessä saapuneet arvontaan oikeuttavat kupongit (1 osallistuminen/henkilö). Lisäksi kaikki Koneviestin arvontahetkellä voimassaolevien tilausten maksajat osallistuvat arvontaan automaattisesti. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajaan otetaan yhteys henkilökohtaisesti, ja voittajan kanssa sovitaan erikseen luovutuksesta. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan tulos julkaisemissaan lehdissä ja sähköisissä tuotteissa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Arvontojen voittajia

 • 11.12.2018 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 35 000 euron arvoinen Hyundai KONA 4WD 1.6 T-GDI Style -henkilöauto. Auton voitti RAIMO HINTIKKA Lievestuoreelta.
 • Vuoden 2018 Koneviestin messukiertueen arvontapalkintona oli Avant e5 -pienkuormaaja + työtehopaketti + kauha. Palkinnon yhteisarvo oli 30 251,00 euroa. 23.11.2018 arvotun palkinnon voitti Kalevi Pantti, Koskuelta.
 • 1.12.2017 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 35 000 euron arvoinen Hyundai IONIQ hybrid DCT Style -henkilöauto. Auton voitti ARVO KOTILA Björkbodasta.
 • Vuoden 2017 Koneviestin rekkakiertueen arvontapalkintona oli Polaris Sportman 570 EFI 4x4 T3b -mönkijä, arvo 10 590,00 euroa. 23.10.2017 arvotun palkinnon voitti Kari Sammi, Kovesjoelta.
 • 12.12.2016 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 43 000 arvoinen Hyundai Tucson 4WD 1.6 T-GDI 6MT Style -henkilöauto. Auton voitti LEENA REKOLA Eurasta.
 • 14.12.2015 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 37 000 euron arvoinen Hyundai i40 Wagon 1,7 CRDi 100 kW 6AT Comfort Plus –henkilöauto. Auton voitti VILJO PALM Hartolasta.
 • vuoden 2015 Koneviestin rekkakiertueen arvontapalkintona oli Can-Am Outlander 500 DPS T3 –traktorimönkijä, jonka arvo on noin 8 990 euroa. Palkinnon voitti TAPANI KINNUNEN Heinävedeltä. 
 • 15.12.2014 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 39 000 euron arvoinen Hyundai ix35 4WD 2,0 CRDi –henkilöauto. Voittajalle on ilmoitettu voitosta ja auto on luovutettu hänelle tammikuussa 2015.
 • 16.12.2013 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 38 000 euron arvoinen Hyundai i30 Wagon -henkilöauto. Auton voitti PENTTI PAAKKALA Hyvinkäältä.
 • 17.12.2012 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 34 000 euron arvoinen Hyundai i40 Wagon -henkilöauto. Auton voitti VESA NISSINEN Rautalammilta.
 • 15.12.2011 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 34 000 euron arvoinen Hyundai ix35 aWD -nelivetomaasturi. Sen voittivat RAUNO JA TIINA VALTANEN Loimaalta.

Onnea voittajille!