Metsä

Komatsu Forest esitteli uudet mallit Uumajassa – neljäs Valmet-mallisukupolvi syksyllä myyntiin

Komatsu Forest uudistaa mallistoaan varmalta pohjalta. Autoteollisuuden termeillä voidaan puhua faceliftistä, sillä perusmallit ovat pysyneet samoina. Uudet, neljännen sukupolven mallit erottaa selkeästi edeltäjistään tyyppinumeron perässä olevasta numerosta 4.
Valmetin 840.4 kuormanteossa

Ulospäin näkyvät muutokset kohdistuvat kuljettajan työympäristöön. Tekniikkaa on myös uudistettu, sillä kuusi- ja kahdeksanpyöräisissä koneissa on uusi Comfort Boggieksi ristitty teli, joka valmistajan mukaan parantaa koneen kulkuominaisuuksia ratkaisevasti. Hydrauliikan parannuksilla haetaan mallistoon lisätehoa ‑, valmistajan mukaan polttoaineenkulutus ei silti ole kasvanut. Koneen ohjaus ja automatiikat perustuvat uuteen tietokantapohjaiseen järjestelmään, joka on edeltäjäänsä helpompi käyttää.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää