Metsä
Esittely

Viides sukupolvi – uudet Komatsu-harvesterit

Hyvin toimivia rakenteita ei ole syytä turhaan muuttaa. Komatsu lienee uudistanut harvesterimallistoaan tällä periaatteella. Vuonna 1983 esitellyn Valmet 901 -harvesterin perusrunkoratkaisu toimii yhä – nyt uusimmalla tekniikalla varustettuna.
Komatsu uudisti koko harvesterimallistonsa yhdellä kertaa. Samalla nollattiin päivityksistä kertovat päätteet ja esiteltiin kokonaan uuden kokoluokan malli 951.

Komatsun edellinen mallisarja esiteltiin vuonna 2008, jolloin .4-sarjan muutokset kohdistuivat ohjaamoon ja yksityiskohtiin.

Aikojen kuluessa tarve kokonaisvaltaisemmille uudistuksille kasvoi, ja markkinoiden vaatimuksiin piti kyetä vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Komatsun ratkaisu kovenevassa kisassa on uusi ja mahdollisimman yhtenäinen mallisto.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää