Metsä

John Deere Forestryn tuotetestaustoiminta –vaiheittaista kehittämistä -

Erilaisten työkoneiden kehitys on jatkuvaa. Suomessa ollaan maailman kärjessä tavaralajimenetelmän metsäkoneiden kehityksessä. Yksi esimerkki tästä on vuonna 2003 perustettu John Deere Forestry:n Tampereen tuotetestausosasto, joka toimii täysin erillään Joensuun tehtaasta. Juuri nyt testattavana ovat tuotteet, jotka tullaan esittelemään vuosina 2015–2018.

Uusien tuotteiden kehittäminen ja aikaisempien mallien päivittäminen ajanmukaisiksi ei ole yksinkertaista puuhaa. Tuotetestauksen tarkoituksena on varmistaa, että valmistukseen tuleva konemalli täyttää sille asetut vaatimukset. Eli tuotetestaus on yhdistelmä protomallien kehitystä ja valmistusteknisten yksityiskohtien hiomista – käyttäjän näkökulmasta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää