Metsä

Suomeen toimitettaviin Rottne-harvestereihin saa nyt Waratahin harvesteripään – koura asennetaan Suomessa

Metsien puuston tyyppi vaihtelee Pohjoismaissa hyvin paljon, mikä asettaa harvestereiden hakkuupäille erilaisia vaatimuksia. Nelirullaiset hakkuupäät ovat hyvien pito-ominaisuuksiensa vuoksi osoittautuneet tehokkaiksi karsinnassa. Nyt Rottnen harvesterimalleihin on Suomen markkinoilla saatavissa Waratahin hakkuupäät, joista löytyy myös laaja nelivetorullaisten hakkuupäiden mallisto.
Tommi Hakala
Sinistä Ruotsista, punaista Suomesta. Näin voisi kuvailla uutta yhteistyökuviota, kun Rottnen harvesterimalleihin tulee vaihtoehtoisiksi hakkuupäämalleiksi suomalaisen hakkuupäävalmistaja Waratahin tuotteet.

Ruotsalaisen metsäkonevalmistaja Rottnen harvesterimallistossa on ollut tähän asti tarjolla kolmen eri valmistajan hakkuupäitä. Rottnen omien mallien lisäksi on ollut tarjolla Logmax- ja SP -mallistot. Näistä valmistajista vain Rottnen omassa mallistossa on nelivetorullaisia malleja.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää