Metsä
Kokeilu Echo CS-2511WES

Japanilainen moottorisahamerkki Echo on tuonut markkinoille erittäin kevyen CS-2511WES -mallin

Kevyiden vaakasylinteristen moottorisahojen markkinoilla käy kuhina. Vaikka akkuketjusahat tulevat ryminällä, polttomoottorimallit tarjoavat etuna keveyttä. Echo on uudistanut kevyen pään sahamallejaan – uusi CS-2511WES on nyt yksi markkinoiden kevyimmistä.
Tommi Hakala
Kevyiden sahojen käyttökohteet ovat moninaiset. Etenkin pihapuukaatajien ”puukiipimistöissä” kevyt saha on mukava ja työtä keventävä apuri.

Kun Echo tuli Suomen markkinoille 1980-luvulla, alkoi maahantuonti kevyillä vaakasylinterisillä sahamalleilla. Vähitellen Suomen myyntimallistoon otettiin myös valmistajan muut mallit. Nykyään Echo on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla, etenkin kun rinnakkaismerkki Shindaiwan mallit sulautuivat Echoiksi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää