Metsä
Stihl

Saksalainen pienkonevalmistaja Stihl uudistaa teräketju- ja ketjusahamallistoaan – lisää leikkuutehoa, sähköllä ja bensalla

Pienkoneita valmistavan Stihlin valikoima laajenee entisestään. Nyt uudistuvat pienimmät polttomoottorisahat ja markkinoille tuodaan entistä voimakkaampi akkuketjusaha. Samalla teräketju- ja laippamallistoon tulee merkittäviä uudistuksia.
Tommi Hakala
Stihl on aina ollut vahva tekijä vaakasylinterillä varustetuissa kevyissä sahamalleissa. Nyt malliston kaksi pienempää mallia ovat uudistuneet MS 151 ja MS 194 -malleiksi. Molemmista sahoista on saatavana myös arboristikäyttöön soveltuvat T-kahvaiset versiot.

Stihl on viimeisten vuosien aikana lisännyt panostuksiaan puutarhatuotteiden osalta – kasvua haetaan urbanisoituvilta alueilta. Mutta yrityksen aikaisempaa vahvuutta, eli metsäkäyttöön tarkoitettujen työlaitteiden kehittämistä ei ole unohdettu. Stihl tuokin nyt markkinoille uusia ketjusahoja, sekä niihin uudistuneita terälaiteversiota.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi