Metsä
Kokeilu Husqvarna 130

Husqvarna on uudistanut harrastajaluokan moottorisahat – Koneviesti kokeili uutta 130-mallia

Moottorisahojen edullisimmat sahamallit on suunniteltu vähäiseen harrastajakäyttöön. Kilpailu tällä saralla on ollut viimeisten vuosien aikana kiivasta, etenkin kiinalaisten valmistajien osalta. Eurooppalaiset sahamerkit ovat kuitenkin pysytelleet kilpailussa mukana, mistä kertoo myös Husqvarnan edullisimpien mallien uudistus.
Tommi Hakala
Husqvarna on uudistanut edullisempaa, harrastajaluokan moottorisahamallistoaan. Koneviesti kokeili niistä keskimmäistä, eli 199 euron hintaista 130-mallia. Uusien mallien muotoilussa on otettu mallia ammattisahoista.

Suuremmat valmistajat ovat jo pidempään uudistaneet mallistojaan vähäpäästöisiksi. Tämä on käytännössä näkynyt ilmahuuhtelumoottoreiden sekä katalysaattorimallien tulosta markkinoille. Husqvarnalla tämä muutos on ollut käynnissä jo koko 2000-luvun.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi