Metsä
Kokeilu Husqvarna HL-660

Kokeilussa Husqvarnan Technical-metsurikypärän HL-660 -ledvalaisin — valoa palstalle

Syksyn ja talven aikana on paljon työpäiviä, jolloin valoisa aika on lyhyt. Pimeimpään aikaan voi otsalampun avulla pidentää työpäivää. Husqvarna tarjoaa nyt Technical-kypärämalliinsa sovitettua työvaloa vaihtoehdoksi erilliselle otsalampulle.
Tommi Hakala
Pimeässä syksyisessä ja talvisessa metsässä voi työpäivää pidentää kypärävalaisimen avulla. Husqvarna tarjoaa nyt kypäräänsä lisävarusteeksi valaisinta, joka ei haittaa kypärän tai visiirin käyttöä ja antaa paljon valoa.

Husqvarna toi vuonna 2015 markkinoille uuden Technical-metsätyökypärämallin (KV 7/2015). Yksi sen uutuuksista oli valmis paikka kypärävalaisimelle. Koneviesti kokeilikin kyseiseen 3x20 millin kiinnikepaikkaan sopivia Petzl Pixa led-valaisimia kypäräkokeilun yhteydessä (KV14/2015). Keinovalossa todettiin hyväksi työskentelyn avuksi, mutta valaisinten käytön yhteydessä ongelmana oli se, että kypärän visiirin avaaminen estyi täysin, ja samalla valaisimen valokeila leikkautui liiaksi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää