Metsä

Makita BCF050 -kypärätuuletin - Kuivattavaa tuuletusta

Kesäaikaan metsätöissä kuumuus tekee työskentelystä tuskaisaa. Raivaus- ja moottorisahan kanssa käytettävä kypärä lisää entisestään pään kuumenemista, mikä voi aiheuttaa rajuimmilla keleillä jopa lämpöhalvauksen. Makitalla on mallistossaan akkukäyttöinen kypärätuuletin, KV kokeili viime syksynä ja kevään helleaallossa, voiko sillä mukavoittaa työskentelyä.
Kesällä metsätöissä on usein tukalan lämmintä. Makitan kypärätuulettimella saa viilentävää helpotusta kypärän alle. Tuuletin on asennettavissa useimpiin kypärämalleihin.

Kypärän tuulettuvuuden parantaminen omavalmisteisin lisätuuletusaukkojen avulla on kiellettyä, sillä ylimääräiset reiät kypärän kuoressa heikentävät sen lujuutta. Somen ihmeellisessä maailmassa on näkynyt omatekoisia kypärätuulettimia, joihin virtaa on otettu radiokuulo- suojamien akuista.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää