Metsä

Renkaiden nestetäyttö - Vakauttavaa painotusta

Renkaiden nestetäyttöä käytetään työkoneiden vakauttamiseen. Nestetäytön etuna on lisäpainon optimaalinen sijainti aivan maanpinnan lähellä ja koneen ulkolaidoilla.
Renkaiden nestetäyttö on yleistä etenkin metsäkoneissa, kun käytetään pitkiä nostopuomeja. Nestetäyttö tuo vakavuuden kannalta lisäpainoa juuri oikeaan paikkaan.

Sekä metsäkoneissa että esimerkiksi etukuormaajalla varustettujen maataloustraktoreiden vakauttamisessa renkaiden nestetäyttö on hyvä tapa saada sijoitettua lisäpainoa juuri oikeaan paikkaan. Suomen olosuhteissa on nestetäytössä käytettävä jäätymisriskin takia suolaliosta. Kalsiumkloridi (maantiesuola) on helposti veteen liukenevaa. Sekoitussuhteella 1:2 pakkasenkestävyys paranee -30 asteeseen asti ja nesteen ominaispainoksi tulee 1,24 kg/l.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää