Metsä

Husqvarna 572XP -moottorisaha - Kevytkäyttöinen tehopakkaus

Husqvarna toi syksyllä markkinoille uuden järeän moottorisahamallinsa, 572XP:n. Sahan kehitystyötä tehtiin usealla mantereella, ja sen kehitysprojekti on ollut valmistajalleen kaikkien aikojen suurin ponnistus. Koneviesti otti selvää, miten uutuus istuu pohjoismaiseen maisemaan.
Suomessa yleistyneissä pihapuukaatotöissä 572XP on elementissään. Sahan ketteryys avittaa paksujen oksien karsintaa ja tehoa on paksujenkin runkojen katkontaan. Testiin sahan mukana toimitetunn 18”:n laipan koko mitallakin saha leikkaa nikottelematta.

Järeät, iskutilavuudeltaan 70 cm³:n moottorisahamallit ovat globaalein tuotesegmentti. Niitä käytetään kaikilla mantereilla, aina kuumista päiväntasaajan alueista Siperian huippukylmiin olosuhteisiin. Usein niitä käytetään kaukana huolto- ja korjausmahdollisuuksista, jolloin käyttövarmuus on tärkeässä osassa. Tämä olikin uuden Husqvarna 572XP:n kehitystyössä ehkäpä tärkein painopistealue. Samalla uudessa mallissa otettiin käyttöön modernein tekniikka eli uusin versio moottorin sähköisestä Autotune-ohjausjärjestelmästä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää