Metsä
Esittely Stihl MS 162

Vapaa-ajan sahaajille soveltuva Stihl MS 162 -moottorisaha tuo vuonna 2023 uutta muotoilua edullisempiin Stihl-sahamalleihin

Moottorisahavalmistajilla mallisarjojen uudistuminen tapahtuu rypäksinä. Stihl on julkaissut uuden tulevan edullisempien sahojen malliston pienimmän version, joka tarjoaa ammattilaismaisen muotoilun vähemmän saha tarvitseville. Sen markkinoille tulo Pohjoismaihin tapahtuu 2023.
Stihl AG

Karkeasti yksi kolmannes maailmalla myytävistä polttomoottorilla varustetuista ketjusahoista sijoittuu ”harrastesahojen” sektoriin. Eli ne ovat valmistajille tärkeitä tuotteita, vaikka tässä sektorissa akkukäyttöisyys on vahvasti ohittamassa polttomoottorin. Kuitenkin on edelleen paikkoja, joissa akkujen lataus ei onnistu – tai sahaan ei haluta sijoittaa suurta kertasummaa. Kilpailu tällä sektorilla on ollut erittäin kovaa viimeisten vuosien aikana ja EU-alueen päästömääräykset ovat muuttaneet tarjontaa. Samalla tilanne on tarkoittanut uusien valmistajien tuloa myös akkutuotteiden sektorille.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää